Hirdetés

Meghalhatnak a kedvenc Trónok Harca karaktereink



|

A sorozat írójának nyilatkozata alapján az utolsó két könyvben bármi megtörténhet.

Hirdetés

George R.R. Martin a Trónok Harca heptológiájának befejező két kötetében végre gondtalanul hódolhatott hobbijának, a kedvenc karaktereink lemészárlásának.

Hirdetés

Az író szerint a már megjelent könyvekben az egymástól távoli helyszíneken, párhuzamosan futó sztorinak köszönhetően eléggé komolyan meg volt kötve a keze annak kapcsán, hogy mely szereplők lesznek feláldozhatók a történet során, azonban egy londoni eseményen tett baljóslatú nyilatkozata arra utal, hogy az utolsó két kötetre sikerült úgy alakítania a szálakat, hogy végre kedvére végezhessen, akár a főbb karakterekkel is. "A történet főszereplői találkoznak egymással, azaz egy időben, egy helyen lesznek, melynek köszönhetően sokkal nagyobb szabadságot kaptam az egyes emberek megölésére." - nyilatkozta Martin.

De vajon mely karakterekre vár a biztos halál és ki nyeri a Trónok Harcát? Egyenlőre csak George és pár beavatott HBO-s tudja a választ erre a kérdésre, mi pedig várhatunk a végső válaszokra mindaddig, amíg az utolsó két kötet végre a boltok polcaira nem kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.