Hirdetés

Meghalt Philip Seymour Hoffman



|

Az Oscar-díjas amerikai színész valószínűleg kábítószer-túladagolásban halt meg. Negyvenhat éves volt.

Hirdetés

A Wall Street Journal vasárnap számolt be róla, hogy New York-i lakásában holtan találták Philip Seymour Hoffmant. Az NYPD és a halottkém egyelőre nem adott hivatalos tájékoztatást, de a New York Times egy névtelenül nyilatkozó rendőrségi forrásra hivatkozva azt írta, hogy a 46 éves színész valószínűleg herointúladagolásban halt meg. A jelentések szerint Hoffman holttestét a fürdőszobában találták meg, a karjából egy injekciós tű állt ki. A lakásban heroint találtak.

A színész évek óta küzdött drogproblémákkal. A TMZ szerint tavaly májusban elvonókúrára vonult, hogy megpróbáljon megszabadulni gyógyszer- és heroinfüggőségétől.

Hirdetés

Hoffman számos filmben nyújtott felejthetetlen alakítást. Játszott a Boogie Nightsban, A nagy Lebowskiban, a Magnóliában; a 2005-ös Capote címszerepéért Oscar-díjat kapott. Legutóbb a 2008-as Kételyért és a 2012-as The Masterért jelölték a legrangosabb amerikai filmes díjra. Legutóbb a tavaly bemutatott Az éhezők viadala: Futótűzben láthattuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.