Hirdetés

Merevlemez érintőképernyővel!



|

Fejlődgetünk, haladgatunk, a kütyüjeink egyre menőbbek. Mi a helyzet az adattárolással?

Hirdetés

Lehet winchestered, ami szépen, illedelmesen csücsül a gépedben (bééénaaa!), vagy lehet hordozható külső vinyód, mobilrackben (langyos), három és fél colos HDD USB csatlakozóval és külön áramforrással (alakul), vagy "Passport" típus, 2,5 colos, aminek már konnektor sem kell (meleg, meleg!).

Hát most ezt figyeld. Nem lenne klassz, ha csak fognád az adataidat, hurcolnád a kis tokjában, és ha célhoz értél (iroda, haverok, hazai pálya), csak rácsatlakoztatod a monitorra, és voilá, előtted az érintésérzékeny vezérlőfelület (forró)!


Ez a LacieFloat. Van HDD (Hard Disk Drive) és SSD (Solid State Drive) verzió is, illetve lesz, azazhogy alakul, André Silva tervezőasztalán. A felső rész karbonszálas, az alapja pedig spéci üveg. A felszíne - mint említettük - érintésérzékeny, és az egész projekt olyan zöld, amennyire csak lehetséges. Ha forgalomba kerül, minden bizonnyal nagy népszerűségnek fog örvendeni. Isnpiráló kis kütyü!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.