Hirdetés

moreTunes - plusz zenei információk



|

Ezen programmal plusz információkhoz juthatunk az éppen hallgatott dallal kapcsolatban.

Hirdetés

A moreTunes alapesetben a Tálca értesítési területén lakik, és nevéhez méltóan extra információkkal szolgál a Winampban vagy a Windows Media Playerben lejátszott zeneszámokról. Képes megjeleníteni az aktuális előadó összes létező albumát, azok borítójának grafikáját, a dalszöveget és rengeteg mást is. Mindezek mellett olvashatunk véleményeket az aktuális albumról, sőt a program a zenék beépített (úgynevezett ID3) azonosítóinak megváltoztatására és az állományok automatikus átnevezésére is lehetőséget kínál, bizonyos szabályok alapján - ezzel leegyszerűsíti zenegyűjteményünk karbantartását. Extra képességei közé tartozik az előadó wikipediás oldalának gyors megjelenítése, valamint a hallgatott album megvásárlásának lehetősége különböző internetes áruházakban. A különféle adatokat egy ablakban, de külön füleken jeleníti meg.

 

 

moretunes.png

 


A program előnyei közé tartozik a rengeteg információ, amelyet képes automatikusan megjeleníteni, hátránya pedig egyrészt a kissé kusza, áttekinthetetlen kezelőfelület, másrészt a nem tökéletes Windows Vista alatti működés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.