Hirdetés

Negyedmillió dollárért a tiéd lehet Han Solo lézerfegyvere



|

A legendás stukkert más Harrison Ford-relikviákkal egyetemben december 21-én bocsátják árverésre.

Hirdetés

Az Invaluable december 21-én árverezi el Han Solo lézerpisztolyát. A legendás oldalfegyvert először az 1980-as A Birodalom visszavágban kapta elő kedvenc kalandorunk, tucatnyi rohamosztagos mellett a Greedo nevű fejvadászt is ezzel intézte el.

A DL-44-est egy Mauser C96-ról koppintották. A most kalapács alá kerülő kellékfegyver sajnos csak egy másolat: az eredeti tönkrement a forgatások során, de az aukciós oldal ennek ellenére 200-300 ezer dolláros bevételre számít az eladásából.

Hirdetés

Az aukción több Harrison Fordhoz köthető filmes relikviát is elárvereznek: köztük Deckard pisztolyát a Szárnyas fejvadászból és egy puskát, amely az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában szerepelt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.