Hirdetés

Ők nyerhetnek idén Emmy-t



|

Rengeteg, hazánkban is népszerű sorozatot találhatunk a mezőnyben.

Hirdetés

A sorozat-készítők és -szereplők legnagyobb elismeréseként kétségtelenül az Emmy-díjat tartják számon. A gála megrendezésére idén augusztus 25-én kerül majd sor, ám ma bejelentették, mely szériák és színészek esélyesek az egyes kategóriák legjobbjának járó aranyszobrocska megszerzésére. A jelöltek listáját Mindy Kaling - a The Mindy Project főszereplője - és Carson Daly - műsorvezető - hozta nyilvánosságra.

Hirdetés

A legtöbb jelölést a hazánkban is rendkívül népszerű Trónok harca kapta (szám szerint 19-et), mely jó eséllyel indul a legjobb drámának járó díjért és a technikai kategóriákban is nagy sansza van. A minisorozatként jegyzett Amerikai Horror Story legújabb, boszorkányos története különösen erősre sikeredett, így nem meglepő módon a szakmai zsűri 17 helyre jegyezte fel a Coven címet.

A tavaly szeptemberben véget ért Totál Szívás (Breaking Bad) pedig még egy utolsó alkalommal visszatér, hogy a sorozatcsúcsot hozó ötödik évadért kapott 16 jelöléséből bezsebeljen néhányat. A Netflix szériái is rendkívül szépen teljesítettek (különösképp a House of Cards és az Orange Is the New Black), hisz a "csatorna" több mint 30 jelöléssel várhatja az augusztusi végső ítéletet.

A jelöltek teljes listája megtekinthető a díjátadó hivatalos honlapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.