Hirdetés

Onyx Boox M92



|

Az olvasó a méretéből adódóan egy különleges szegmensét képviseli az e-könyv-olvasóknak. Ára ugyan kicsit magas, de a hasonló méretű Kindle DX is ilyen összegért kapható.

Hirdetés

Az e-könyv-olvasók piacának növekedési mutatója a táblagépek megjelenésével jelentősen csökkent ugyan, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ezekre a termékekre már nincs igény a könyveket digitális formában fogyasztók részéről. Az E-Ink kijelző továbbra is sokkal kényelmesebb olvashatóságot kínál, mint bármilyen háttérvilágítással rendelkező versenytársa, legyen az akár AMOLED vagy maga a félelmetes Retina Display.

 



Az Onyx Boox M92-es készülék pedig az olvashatóságot egy táblagép méretével is ötvözi, amivel messze kimagaslik a normál e-könyv-olvasók csoportjából. Ezen a méreten ugyanis - és az 1200×824 képpontos felbontással - már tényleg könnyen megy az olvasás. Nincs gond a PDF fájlok megjelenítésével sem.

A készülék egy kellemes, bőrhatású tokkal érkezik, melybe egy pici, gumis tartót is varrtak a stylus számára - az M92-es ugyanis érintésérzékeny kijelzőt kapott. Ennek ellenére jelentős mennyiségű gombbal is rendelkezik azért, hogy az érintéses vezérléstől ódzkodó felhasználók is nyugodtan megvásárolhassák. A kijelző bal oldalán az alapvető navigáláshoz találunk gombokat, a jobb oldalon pedig egy apró joystick kapott helyet. A készülék alsó élén találjuk még a bekapcsoló gombot és a hangerőszabályzót, valamint a mini jack csatlakozót a fülhallgató részére. Ebből kiderül, hogy az M92 természetesen médialejátszóként is működik, így olvasás közben zenét is hallgathatunk vele.

 


A Onyx Boox M92 egyébként 800 MHz Cortex (i.MX508) processzorral rendelkezik, és 4 GB beépített memóriát kapott, amit SD-kártyával tudunk bővíteni akár 32 GB-ig.

Adatok:

- 800 MHz Cortex (i.MX508) CPU
- 9,7” (24,6cm) E-Ink érintőkijelző 1200px×824px
- 16 szürkeárnyalat
- 4 GB belső memória és 32 GB-ig bővíthető SDHC
- 802.11b/g/n (11/54/300 Mb/s) szabványú Wi-Fi
- Forgalmazó: Koobe Magyarország Kft.
- Ár: 109 900Ft
- Web:koobe.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.