Hirdetés

Összáll a Monthy Python: 43,5 másodperc alatt elkapkodták a jegyeket



|

Az O2 14 500 helye 43,5 másodperc alatt kelt el. Az újjáalakuló brit humoristatársulat „legalább további négy” előadást tervez.

Hirdetés

A Monthy Python a múlt héten jelentette be, hogy egy fellépés erejéig újra összeállnak. A legendás brit humoristacsapat még életben lévő tagjai – Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones és Michael Palin – 2014. július elsején a londoni O2 Arenaban lépnek fel újra együtt. A bejelentés hatalmas sajtóvisszhangot váltott ki: a rajongók 43,5 másodperc alatt vásárolták fel a rendelkezésre álló 14 500 jegyet.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel Pythonék „legalább további négy előadást” tartanak Londonban. A Variety értesülései szerint gőzerővel folynak egy hatodik, a Los Angeles-i Hollywood Bowlban tartandó fellépés előkészületei is; de a The Daily Mirror szerint az sem lehetetlen, hogy a tagok jövőre egy komplett világ körüli turnét is lezavarnak majd.

Hirdetés

Eric Idle, a társulat egyik tagja hétfőn a Twitteren jelentette be, hogy ő rendezi a Monthy Python „újra-összeálló” műsorát. Mint írta, társaival együtt nagyon meglepte a hatalmas érdeklődés. „Elnézést kérek azoktól, akik nem jutottak ülőhelyhez. Dolgozunk a helyzet megoldásán” – írta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.