Hirdetés

Öt Grammy-díjat nyert a Daft Punk



|

A párizsi elektropop-duó a legjobb albumnak járó díjat is hazavihette.

Hirdetés

Összesen öt Grammy-díjatt kapott a Daft Punk az idén. A francia elektropop-duó a tavaly nyáron bemutatott Random Acces Memories-zal többek között az év albumának, a legjobb dance/elektronikus lemeznek és az év felvételének járó elismerést is elnyerte.

Hirdetés

A duónak erős mezőnyben kellett helytállnia: Kendrick Lamar, Taylor Swift, a Macklemore & Ryan Lewis és Sara Bareilles is ott volt az esélyesek között. Legnagyobb versenytársuk Macklemore volt; a rapper nem kevesebb, mint négy díjat söpört be.

A Random Access Memories afféle összművészeti alkotás volt, amelynek elkészítésében több vendégművész is részt vett: köztük Nile Rodgers gitáros és Yves Saint Laurent divattervező.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.