Hirdetés

PC World videó-csokor: Expert nap, Computex, exkluzív hardverbemutatók...



|

Videós aloldalunk, a PC World TV folyamatosan frissül a szerkesztőség által készített tartalmakkal is, melyekből pár újabb, izgalmasabb témát ajánlunk mindenki figyelmébe.

Hirdetés

A PC World TV aloldalon igen népszerűek azok a tesztek, illetve bemutatók, amelyek a PC World Online oldalain, vagy a nyomtatott PC World magazinban már írásban megjelent terméktesztek "élő" kiegészítői - nem csoda, mert ezekben mi, szerkesztők egy kissé kényelmesebben, az írásbeliség, a terjedelem korlátaitól mentesen beszélhetünk a tesztalanyról, körüljárva, mozgóképben is bemutatva, "megfogdosva" azt.


Ilyen volt például a Samsung LED TV bemutatója, amelyről már egy írásos teszt napvilágot látott, ám az alábbi videón, Magyarországon először, meg is mutatjuk az igen szép képpel, újfajta technológiával, és "extrém  vékonysággal" felvértezett készüléket.


(az írásos bemutató pedig itt található: Samsung LED TV teszt)

 

A Computex 2009 kiállításról egy "zenés-színes montázst" hoztunk, mivel hírekkel bőven el voltunk látva kiküldött kémeinknek köszönhetően - a videón a dekoratív hostesshölgyek "méretein" kívül természetesen a kiállítás méreteit érdemes megfigyelni, amelyek azt sugallják, válság ide vagy oda, az informatikai, számítástechnikai és szórakoztató-elektronikai piac nagyon is él és pezseg.

 


(a Computex hírek itt böngészhetők: PC World Computex 2009 hírek)


Az Expert Computer az idén is megrendezte szakmai seregszemléjét, az Expert Nap keretében megannyi gyártó képviselője látogatott hazánkba, hogy első kézből számolhasson be az újdonságokról.

 


Az első videóban az Expert kereskedelmi igazgatója beszél
az idei rendezvény legfontosabb tudnivalóiról


A második videó érdekessége, hogy az AMD Németországból
érkezett képviselője nem más, mint volt PC World-ös, Tesztlaboros
kollégánk, Tungler Antal, aki az AMD technikai PR menetzsereként
a cég legújabb érdekességeit mutatja be, köztük az Overdirve-ot
és a Cyberlink Mediashow Espresso-t.


Érdemes-e SSD-t vennünk? A legilletékesebbek egyike, a Western
Digital képviselője beszél arról, "hol a helye" a merevlemezek
világában az SSD-knek, és mikor érdemes inkább megmaradni a
hagyományos háttértárak mellett.
 
A PC World TV adásai között megtalálhatunk pár olyan bemutatót is, amikor "személyes élményeken" alapul a tesztelő beszámolója. Ilyen például, amikor fórumunk, valamint magazinunk Segélyvonalának guruja, Spányik Balázs mutatja be azt az extrém számítógépházat (névszerint a Cooler Master Storm Scout-ot), amelyet saját használatra vásárolt, így még elhivatottabban és lelkesebben beszél a tulajdonságairól, mint általában - a monstrumot megnézve ezt mindenki megértheti.


Hajdók Dávid a nonstopMOBIL notebook szakértője, Gyepes Máté pedig a PC World Tesztlabor laptop-nyúzója, így teljesen egyértelmű volt, hogy ők ketten mutatják be a MacBook Air vetélytársának szánt MSI X-Slim modellt, valamint az akár 7 órán keresztül is robotoló Acer Aspire Timeline-t.


Végül, de nem utolsó sorban mindenképpen meg kell említenünk folyamatosan bővülő tipptárunkat, mely a PC World, és persze a világ egyikaktuálisinformatikai slágertémájával, a Windows 7-tel kapcsolatos. Saját, szerkesztőségi anyagaink mellett felhasználói videók is felkerülnek, melyekben hasznos trükköket, tudnivalókat nézhetünk meg az új operációs rendszerről.


A témával kapcsolatos többi videóért kattintson: PC World TV Windows 7 videók
Az új operációs rendszerrel kapcsolatos írások pedig rendszerezett gyűjtőoldalon
kaptak helyet, mégpedig itt: PC World Online Windows 7 aloldal

Természetesen ezek csak ízelítők a PC World TV anyagaiból, a folyamatosan frissülő tartalmak a PC World videós aloldalán folyamatosan megtalálhatóak - nem egy anyagunknak folytatásai is hamarosan felkerülnek, és természetesen lehetőség van Olvasóink számára is, hogy saját bemutatóikat, videótippjeiket feltöltsék és megosszák a PC World látogatóival - ha bármi ilyesmit fontolgatnak, ne habozzanak!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.