Hirdetés

Personal Video Database 0.9.8.9



|

Filmgyűjteményünk rendszerezésére és katalogizálásra szolgáló alkalmazás.

Hirdetés

Aki gyűjti a filmeket, az bizonyára tudja, hogy pár darabos gyűjteménynél nem nehéz fejben tartani, hogy milyen filmjeink vannak meg, de amint a kollekció gyarapodik, úgy lesz egyre nehezebb és nehezebb dolgunk. A Personal Video Database segítségével egy nagy adatbázisba gyűjthetjük gyűjteményünk darabjait, rengeteg információt eltárolva róluk. A filmjeink felvitele nagyon egyszerű, történhet manuálisan illetve automatikusan is. Az elsőnél minden adatot nekünk kell megadnunk, a másodikban pedig a film címének beírása után a program minden adatot leszed az imdb internetes adatbázisból és kitölti a megfelelő mezőket (tartalom, szereplők, rendező stb.).

 


Automatikusan letölti a DVD-borító képét, emellett saját merevlemezünkön lévő képállományokat is hozzárendelhetünk a filmekhez. A készítők és a szereplők adatain kívül technikai információkat is eltárolhatunk, például megjegyeztetjük a programmal, hogy a merevlemezünkön hol található a film, milyen minőségű, milyen videókodekkel tömörítették és még rengeteg egyéb extra adatot is.

 

 

pvdb_k.jpg

 


Segítségével értékelhetjük a filmeket, eltárolhatjuk, hogy kinek mit adtunk kölcsön és statisztikát is vezet a mozijainkról. Fejlett kereső, szűrő és csoportosító funkcióinak köszönhetően pedig még nagyméretű adatbázisban is könnyedén navigálhatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.