Hirdetés

Photoshop CS6: Így fest majd a Blur Gallery



|

Az Adobe közzé tette Sneak Peek sorozatának legújabb részét, amelyben a Blur Gallery funkciót vehetjük szemügyre.

Hirdetés

Aki kicsit is jártas az Adobe egyik legnépszerűbb programjában, az rögtön kapcsol a Blur szó hallatán, hiszen az elmosás funkcióját nincs olyan felhasználó, aki ne ismerné. A Photoshop CS6 kiadásában is előkelő helyet foglal el a szóban forgó képesség, melynek segítségével háttereket, képrészleteket tehetünk mosottá, kiemelve ezzel bizonyos elemeket, momentumokat a fotón.

Az Adobe nemrég elkezdte közzé tenni Sneak Peek nevezetű videósorozatát, melyben igyekszik megismertetni velünk a Photoshop CS6 tulajdonságait, képességeit. A Blur Gallery sorban a hatodik számú videót takarja, a korábbi felvételeket természetesen megtekinthetjük a feltöltő további anyagai között, ezen a linken keresztül. A kommentátor nem más, mint a Photoshop termékmenedzsere, Stephen Nielsen, a videó megtekintéséhez pedig minimális angol tudás szükséges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.