Hirdetés

Remek rövidfilmet rendezett a Twitter-alapító



|

Biz Stone a Canon Project Imagination projektje keretében készítette el az Edgar Allen Poe A holló című verse inspirálta alkotást.

Hirdetés

A Canon egy formabontó kezdeményezés, a Project Imaginat10n keretében népszerűsíti legújabb DSLR-kameráit. A cég öt közismert személyiséget kért fel arra, hogy Ron Howard, a Selyemgubó, az Apollo 13 és az Egy csodálatos elme rendezőjének segítségével készítsen kisfilmet a projekt számára, öt további alkotást pedig a felhasználók által beküldött versenyművek közül választottak ki.

A celebből lett filmrendezők egyike Biz Stone volt. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik filmes tapasztalattal, a Twitter társalapítója szépen fényképezett, elgondolkodtató etűdöt rakott össze, amely mind vizuálisan, mind dramaturgiáját tekintve megállja a helyét a kortárs filmes mezőnyben.

 

Stone maga írta az Evermore című kisfilm forgatókönyvét; a sztori középpontjában egy nyolcéves kislány áll, aki Edgar Allen Poe A holló című versének segítségével hozza össze újra édesanyját és nagyapját, akik rég eltávolodtak egymástól, és a saját „mindennapi kalickájukba” zárva élik a mindennapjaikat.

Hirdetés

Az anya szerepét a Doktor House című sorozatból ismert Lisa Edelstein alakítja.

Stone filmjét alább nézhetik meg:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.