Hirdetés

Sci-fi írásra adta a fejét az X-akták sztárja



|

Gillian Anderson Jeff Rovinnal közösen írt regénysorozatának első részét októberben mutathatják be.

Hirdetés

Tévésztárból regényíró: Gillian Anderson, az X-akták Dana Scullyja szerdán jelentette be, hogy társszerzőjével, Jeff Rovinnal közösen egy egész sorozatra való sci-fit kiadását tervezi a következő években.

Az EarthEnd Saga című széria első kötete, a Vision of Fire várhatóan idén októberben fog megjelenni. „Miután kilenc évig éltem egy félig science-fiction univerzumban, azt hiszem, sikerült magamba szívnom az ehhez szükséges tudást és ritmust” – mondta a színésznő az Entertainment Weekly-nek nyilatkozva.

Hirdetés

A sorozat egy Caitlin O'Hara nevű gyerekpszichológus kalandjait fogja bemutatni. A főhős találkozik egy fiatal lánnyal: az ő – különösen összetett – problémáiból bontakozik ki a regény alapkonfliktusa. „Caitlin lassan ráébred, hogy a lány viselkedését a világegyetem hatalmas és titokzatos erői alakítják” – fejtegette Anderson.

Az EarthEnd Saga köteteit, amelyek a Simon & Schuster kiadó gondozásában jelennek meg, és digitális, illetve hagyományos formában is megvásárolhatják majd őket a rajongók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.