Hirdetés

Sci-fi komédiát forgat a Monty Python gárdája



|

Az Absolutely Anything című filmben John Cleese, Terry Jones, Michael Palin és Terry Gilliam mellett a Paulból ismert Simon Pegg és Robin Williams is játszik majd.

Hirdetés

Simon Pegg, a Paul sztárja szerdán a Twitteren jelentette be, hogy szerepet kapott az Absolutely Anything című sci-fi komédiában. A filmben a Monty Python tagjai: John Cleese, Terry Jones, Michael Palin és Terry Gilliam is játszik majd.

Peggy Neil Clarke-ot, egy „kiábrándult tanárt” domborít, akit űrből érkezett idegenek varázserővel ruháznak fel: ezeknek az idegeneknek kölcsönzik a hangjukat a pythonok. A produkcióba Robin Williams is beszállt: ő egy beszélő kutyát ad majd.

Hirdetés

Pegg „személyes hőseinek” nevezte a Monty Python csoport alapítóit. Mint mondta, igazi ajándék a számára, hogy a rendezőként és társ-forgatókönyvíróként is közreműködő Jones-szal dolgozhat együtt.

Jones hangsúlyozta: annak ellenére, hogy az Absolutely Anything nem a Monty Python-brand alatt fut majd – és a társulat egyik szereplője, Eric Idle még nem írta alá a szerződést – a CGI-trükköket és élőszereplős felvételeket elegyítő filmet „pythonos szemmel” szeretné elkészíteni. A forgatás előkészületei 2014. február 2-án indulnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.