Hirdetés

Stephen Colbert lesz a Late Show új házigazdája



|

A tévés a jövőre nyugdíjba vonuló David Lettermant váltja a CBS showjának arcaként.

Hirdetés

A CBS csütörtökön jelentette be, hogy Stephen Colbert lesz a jövőre leköszönő David Letterman utódja a Late Show házigazdájaként. Letterman több mint 20 évig vezette a csatorna egyik legnépszerűbb műsorát. „Már az is az eddigi karrierem csúcsát jelentette, hogy egyszerű vendégként szerepelhettem David Letterman showjában – írta közleményében Colbert. – Nem is álmodtam róla, hogy egyszer az örökébe léphetek.”

Hirdetés

A csatorna egyelőre nem közölte, mikor mutatkozhat be Colbert a show házigazdájaként; csak annyit tudni, hogy ötéves szerződést kötöttek vele. A showman még legalább nyolc hónapig vezeti majd a Comedy Centralon futó Colbert Reportot. „A Comedy Central büszke arra, hogy a páratlanul tehetséges Stephen Colbert már közel két évtizede tagja a családunknak – írta a The Verge-nek küldött közleményében a kábelcsatorna. – Izgatottan várjuk az elképesztően sikeres Colbert Report következő nyolc hónapját, és a legjobbakat kívánjuk Stephennek.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.