Hirdetés

Tévésorozat készül a Terry Gilliam-féle 12 majomból



|

Sajtóértesülések szerint a pilotot novemberben kezdik forgatni. A szériát a SyFy gyárthatja le.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint novemberben kezdődhetnek a Terry Gilliam kultfilmjéből, a 12 majomból készülő televíziós sorozat pilotepizódjának forgatásai.

A Hollywood Reporter a múlt hónapban számolt be róla, hogy Chuck Rovennek és Richard Sucklenek, az 1995-ben bemutatott mozi producereinek sikerült pénzt szerezniük a bemutatkozó rész elkészítésére. A hírek szerint a produkciót a SyFy tévécsatorna gyártathatja le; a forgatókönyvet Terry Matalas és Travis Fickett, a Terra Nova és a Nikita szerzői írják.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy a producerek kiket szemeltek ki a főbb szerepekre. A sztori valószínűleg az eredeti filmváltozat történetét követi majd: a főhős ezúttal is egy titokzatos időutazó lesz, akit azért küldenek vissza a múltba hogy utánajárjon, mi okozhatta egy pusztító járvány kitörését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.