Hirdetés

Új Battlestar Galactica film készülhet



|

Állítólag a Transzcendens írója készítheti a forgatókönyvet.

Hirdetés

A jelek szerint Hollywood újabb legendás szellemi tulajdont próbál meg feléleszteni, hiszen az eredeti 1978-as Battlestar Galactica tévésorozat óriási sikerű – négy kiváló évadot megélt – 2003-as rebootja után a Universal filmkiadó most tervbe vette egy komoly költségvetésű BSG film elkészítését.
 

Hirdetés


A Variety beszámolója alapján egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a szintén rebootnak ígérkező mozi forgatókönyvét Jack Paglen írhatja. A férfi legutolsó írói munkája az április közepén a mozikba kerülő Transzcendens thriller lesz Johnny Depp főszereplésével, de Ridley Scott Prometheus 2-jének forgatókönyvéért is ő felel.


A Battlestar Galactica rajongóira már ráfér némi minőségi tartalom, hiszen a 2003-as sorozat Cylonok létrehozásával foglalkozó spinoffjaként létrehozott Caprica csupán egy évadot élt meg, ráadásul a fiatal Adama admirális kalandjait firtató Battlestar Galactica: Blood & Chrome webes sorozatból sem lett végül semmi, bár a végén összevágták tévéfilmnek a pilotot.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.