Hirdetés

Újabb ingyenes zeneletöltés



|

Hirdetési bevételből kívánja fedezni költségeit az új szolgáltatás

Hirdetés

Az új szolgáltatás nem csak zeneszámokat, de videoanyagokat is ingyen szeretne kínálni.

A DRM biztonsági rendszert természetesen beépítik a letölthető állományokba, amelyeket a Microsoft WMA formátumában tesznek elérhetővé. Azok a hordozható médialejátszók, amelyeket elláttak "Playsforsure" logóval, le tudják majd játszani a multimédiás tartalmakat, de CD-re nem lehet majd őket kiírni. Az állományokat le lehet majd offline módban is tölteni, de havi rendszerességgel be kell majd "csekkolni" a licensz megtartásához.


A licenszeket hirdetési árbevételből kívánja fedezni a szolgáltató. Ezek a hirdetések állítólag nem lesznek tolakodóak, és a szolgáltatáshoz illőek lesznek. Úgy tervezik, hogy az állományok közé helyezik majd a hirdetéseket "broadcast" jelleggel, úgy, hogy ne lehessen átugrani őket. A Universal Music máris aláírta a Sprialfroggal a szerződést, de igyekeznek még több kiadót bevonni a programba, mielőtt elindítják a publikus béta-tesztet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.