Hirdetés

Vadak a wapon - kezünkben a kultúra



|

Hirdetés

A kiállítás azokat a művészeket mutatja be, akik a 20. század eleji irányzatok, elsősorban a fauvizmus nyomán a magyar festészetben új szín- és formakultúrát teremtettek. A friss színek és szokatlan harmóniák keresése közben elsőként léptek túl a hagyományos, naturalista alapú természet- és művészetszemléleten, és utat nyitottak az avantgárd tendenciák felé is. A tárlaton és a W@P-on többek között Berény Róbert, Bornemisza Géza, Rippl-Rónai József, Iványi Grünwald Béla, Kernstok Károly, Tihanyi Lajos, Ziffer Sándor alkotásai tekinthetőek meg, illetve a mobilszolgáltató jóvoltából háttérképként tölthetőek le a mobilra. A képek elérhetőek: W@P/Letöltések/Háttérképek/Nemzeti Galéria

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.