Hirdetés

Valódi C3PO lesz az új Star Warsban



|

JJ Abrams leszavazta a CGI-t, C3PO "bőrébe" újra Anthony Daniels bújik.

Hirdetés

Jelenleg is folynak a munkálatok a Star Wars világ következő darabkáján, azon a filmen, amelyet JJ Abrams rendez, és 2015. december 18-án debütál a mozikban. A téma miatt kétségtelen, hogy rengeteg olyan elem lesz az alkotásban, amelyet számítógéppel generálnak - úgy tűnik azonban, hogy az egyik legkedveltebb karakter nem CGI formájában jelenik meg a képernyőn. 

Hirdetés

Anthony Daniels - aki eredetileg C3PO-t játszotta - azt mondta, hogy JJ Abrams korábban megkérdezte tőle, érdekli-e őt az, hogy benne legyen az új Star Wars filmben csak hangot játszva. Daniels egyből rávágta, hogy nem érdekli a lehetőség, mire Abrams megörült. 

A neves rendező és Daniels egyetértettek abban, hogy a Lucas-féle, 1999 és 2005 közötti filmekben megjelent számítógépes C3PO nem volt olyan meggyőző. Éppen ezért C3PO "bőrébe" ismét Anthony Daniels bújik. A jelmezt ezúttal teljesen áttervezik, de a nézők nem látnak majd különbséget, csak a színész dolga lesz benne könnyebb. 

Daniels elmondta, hogy vele a jelmezben mindig ugyanazt a mozgást kapjuk majd, ugyanazokat a reakciókat és időzítéseket. Azt is hozzátette, hogy miközben elképesztő képességű emberek dolgoznak a CGI-s anyagokkal, a billentyűzet mögött akkor is csak azt próbálják utánozni, amilyen ő maga. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.