Hirdetés

Videó: Cocktail Audio X10



|

Az otthoni médialejátszó Hi-Fi komponenssel és CD-tárral rendelkezik, valamint zene sugárzásra is képes.

Hirdetés

Az eszköz első blikkre egy mezei médialejátszónk tűnhet, mindaddig míg nem nézzük a hátulját. A Coctail Audio X10 ugyanis rendelkezik hangfal-kimenettel, valamint hálózati, három USB 2.0, egy egy optikai csatlakozóval. A készülék háttértárát maximum 2 terabájtig bővíthetjük, rámentve a háztartásunkban meglévő CD-k tartalmát. E téren egyébként meglehetősen széles formátum-palettából választhatunk: MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AAC, Ogg Vorbis, PCM, PLS, M3U is a rendelkezésünkre áll.

 



A Cocktail Audiót mindemellett tapasztalatunk alapján gyenge Wi-Fi adapterrel vértezték fel, amely mellett meglehetősen kaotikus menürendszert kapott. A 75 ezres eszközt bővebben a lenti videóban vesézzük ki!

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.