Hirdetés

Webkamera filmkedvelőknek



|

Bár manapság a webkamerák már igazán szép formavilággal rendelkeznek, de akinek ez nem elég, az keresgélhet másfelé is.

Hirdetés

Tény, hogy napjainkban már az olcsóbb laptopok is tartalmaznak webkamerát, és egyre kevesebben vannak, akik még asztali PC-ről neteznének, de ettől függetletnül adódhat úgy, hogy usb-s webkamerára lenne szükségünk, de unjuk már a gomb, ellipszis, hatszög, vagy ufó alakúakat és valami másra vágyunk. Amennyiben filmkedvelők vagyunk, úgy kézenfekvő a választás, hogy legyen egy kamera alakú kameránk, például ilyen:

 

A három lábú állványon elhelyezkedő képközvetítő eszköz kellően stabil, jól mozgatható és meg is felel a célra. Egyetlen problémánk vele az, hogy 36 dolláros ára ellenére a forgalmazó semmiféle adatot nem közöl róla. Így azt sem tudjuk, hogy milyen felbontással rendelkezik, milyen fényviszonyok között alkalmas feladata ellátására és jár-e hozzá bármilyen extra szoftver. Akit érdekel ez a kis kütyü, az itt megveheti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.