Hirdetés

Zenehallgatás a strandon is



|

Egy kényelmes megoldás azoknak, akik nem szeretnének napozás közben sem lemondani a zenehallgatásról.

Hirdetés

A strandon a zsivajban nem könnyű pihenni, de némi úszkálást követően jól esik leheveredni, és aludni egy keveset – persze szigorúan csak árnyékban. Mindig próbálok közben zenét hallgatni, de lecsúszik a fejhallgató, kiesik a füles, szóval nem túl kényelmes.



A Hi-Sun Towel névre hallgató strandtörölköző megoldja ezt a problémát: a fejrészben beépített hangszórókat helyeztek el, amihez bármilyen MP3-lejátszót csatlakoztathatunk, aminek 3.5 mm-es jack dugó bemenete van. Az elektronika mosás előtt egyszerűen eltávolítható belőle, így nem kell aggódnunk, ha piszkos lesz. A négyféle színben kapható törölköző a fentieken kívül hátizsákká is összehajtható, így 59 euróért tényleg egy ügyes holmit kapunk.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.