Hirdetés

Zöld utat kapott a rajongói Star Trek film



|

Elállt a pertől a Paramount, nem akarják magukra haragítani a fanatikusokat a Beyond premierje előtt.

Hirdetés

A fanfictionok sorsa sosem egyszerű, az internet rejtett zugaiban fellelhető alkotásoknak még jó esélyük van a túlélésre, a felkapottabb darabokat azonban általában hamar kicsinálják a jogtulajdonosok. Sokáig úgy tűnt, így jár a rajongók által hegesztett Star Trek: Axanar című film is, ám a Paramount / CBS páros végül meggondolta magát, s zöld utat adott a projektnek.

Hirdetés

A hivatalos Star Trek: Beyond mozi legújabb trailerének péntek éjjeli premierjén (ez látható az alábbi videóban), maga JJ Adams jelentette be, hogy elállnak a pertől. A Kickstarteren futó kampányban az Axanar a kért összeg több mint hatszorosát gyűjtötte össze, s bár az alkotók az eredeti határidőből jócskán kicsúsztak már, továbbra is kitart a lelkesedés iránta.

A hírek szerint a túlélést Justin Linnek, a Paramount-féle film tajvani rendezőjének köszönhetik, aki civilben hatalmas rajongója a Star Trek univerzumnak. A filmvállalat azt is bejelentette, hogy hamarosan egyeztetésekbe kezdenek, hogy irányvonalakat és elvárásokat fogalmazhassanak meg a jövőben készülő rajongói alkotásokkal kapcsolatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.