Hirdetés

Zombitámadásra figyelmeztette nézőit egy TV adó



|

Vicces kedvű hacker babrált a KRTV vészhelyzetekre kitalált riasztórendszerével.

Hirdetés

Tegnap délután a Montana állambeli KRTV közönsége vélhetően kerek szemekkel nézett a hazugságvizsgálatot bevállaló tini félrelépők érdekfeszítő témáját boncolgató Steve Wilkos show közben, ugyanis egy vicces kedvű hacker a csatorna vészriasztások leadására kitalált rendszerébe betörve közölte velük, hogy több megyében holtak kelnek ki a sírjukból.


„Civil hatóságok bejelentései alapján az Ön lakhelyén halottak kelnek ki a sírjaikból, és megtámadják az élőket. Kövesse a képernyőn megjelenő, folyamatosan frissülő utasításokat. Ne közelítse meg a testeket, mert azok rendkívül veszélyesek” - állt a közleményben.


A KRTV röviddel később bejelentette, hogy az üzenet nem tőlük származott, a munkatársaik már vizsgálják a behatolás részleteit. A Great Falls Tribune napilap beszámolója alapján a helyi rendőrség szerencsére csak néhány hívást biztosan kapott az adó nézőitől, hogy valóban feltámadtak-e a holtak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.