Hirdetés

100.000 alkalmazás iPad-en



|

Átlépte a százezres lélektani határt az iPad-re optimalizált alkalmazások száma.

Hirdetés

Eddig is szignifikánsan vezetett az Apple a tabletekre szánt alkalmazások számát illetően, de a most átlépett határ behozhatatlan tűnik, legalábbis ami a konkurenseket illeti.

 

 

Az iOS és az iPad hatalmas sikere egyértelműen a sok minőségi alkalmazásnak köszönhető, melyek napról napra csak gyarapodnak. Az utolsó adatok szerint 60.000 optimalizált applikáció volt elérhető a rendszerre, ám ez elég gyorsan felugrott a jelenlegi értékre.

 

Az Android Honeycomb (3.0) pillanatnyilag alig pár száz programmal rendelkezik, melyek már kifejezetten a táblagépekhez készültek. A verseny tehát egyelőre nem mondható szorosnak, de ha az Ice Cream Sandwitch (Android 4.0) beváltja az ígéreteket, akkor komoly változásokat élhetünk meg a Google alkalmazáspolitikáját illetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.