Hirdetés

11 millióan hallgatják az iTunes Radiot



|

Az Apple hat napja indította el az egyelőre csak Amerikában elérhető szolgáltatását.

Hirdetés

A múlt szerdán indította el az Apple az iTunes Radio szolgáltatását, amelynek néhány napon belül már 11 millió hallgatója lett. A szolgáltatáshoz iTunes 11 és iOS 7 alatt lehet hozzáférni. A hallgatók a zenei ízlésüknek megfelelően állíthatják össze a streameket az egyes dalokból, és a sikerszámok mellett kérhetjük például a számunkra új zenék lejátszását is. 

Hirdetés

Amennyiben valamelyik szám különösen megtetszik nekünk, akkor az Apple segítségével meg is vásárolhatjuk azt: mindig ott van az iTunes hivatkozása, amire kattintva már tölthetjük is az új kedvencünket. Az Apple szerint egyébként eddig a Drake Hold On, We're Going Home című dala a legnépszerűbb

Sajnos az iTunes Radio egyelőre kizárólag Amerikában érhető el. További jó hír viszont az Apple-nek és a befektetőinek, hogy az iOS 7-et már több mint 200 millióan használják, és az új iPhone-okból is rekordmennyiséget adtak el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.