Hirdetés

12 millióan töltötték le az Office-t iPadre



|

Jó kérdés, hogy ebből hány új előfizetőt sikerült szereznie a Microsoftnak.

Hirdetés

A Microsoft büszkén jelentette be a Twitteren, hogy mindössze egyetlen hét leforgása alatt több mint 12 millióan töltötték le az iPad táblagépekre optimalizált Office programcsomagját. A 12 millió letöltés magába foglalja a Wordöt, az Excelt, a PowerPointot és a OneNote-ot is. 

Hirdetés

A dokumentumok kezelésére és szerkesztésére is használható csomaggal a Microsoft némileg kockázat, elvégre a felhasználók számára még mindig ott van alternatívaként az ingyenes Google Docs és az Apple iWorks. A redmondi stratégia keretében az appokat ingyen lehet letölteni, de ennyiből csak nézegetni lehet a dokumentumokat. 

Ha szerkeszteni vagy újat létrehozni is akarunk, ahhoz egy havonta 10 dollárba kerülő Office 365 előfizetés szükséges. Bár a 12 millió letöltés rengeteg, azt egyáltalán nem tudni, hogy vajon mindez mennyi új előfizetőt hozott a Microsoftnak. Ne felejtsük egyébként, hogy aki az appokon keresztül fizet elő az Office 365-re, az a pénze harmadával az Apple-t támogatja, a Microsoft legnagyobb bánatára - Satya Nadella viszont még így is hajlandó volt belemenni az üzletbe, szemben Steve Ballmerrel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.