Hirdetés

1500 dollár volt az iPhone prototípusa



|

Az eBayre került fel a rendkívüli ritkaság, amire viszonylag gyorsan le is csaptak.

Hirdetés

Az eBayen 1500 dollárért kelt el az Apple legelső iPhone készülékének egy prototípusa, ami egyébként rendkívül jó állapotban volt. A mérnökök által használt készülék hátlapjára jelerősséggel kapcsolatos mérési adatokat írtak, magán a telefonon pedig az almás cég belső diagnosztikai szoftvere is futott. 

Hirdetés

Ilyen készüléket használt a kezdetekben az Apple az iPhone egyes funkcióinak a tesztelésére, ezért pedig egy különleges tesztszoftvert is tettek rá (ez a mai napig működőképes maradt). Az ilyen verziók elég ritkák, és persze még az iOS meglehetősen kezdeti kiadását futtatják. 

Bár azt nem tudni, hogy ki kaparintotta meg a készüléket, és vajon tényleg minden állítás hiteles-e azzal kapcsolatban, a hírek szerint egy reddites felhasználó vitte el a prototípust. Az Apple effajta telefonjai egyébként ritkán kerülnek fel az eBayre, illetve ha mégis, akkor hamar leveszik őket, vélhetően az Apple kérésére. A mostani telefon megközelítőleg két napig volt elérhető az aukciós oldalon. 

 

 
A fenti kép illusztráció.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.