Hirdetés

2015-re csúszhat az iPhone 6



|

A 4,7 hüvelykes remélhetőleg nem késik, az 5,5 hüvelykessel nagyobb a gond.

Hirdetés

A KGI Securities általában megbízható információkkal szolgáló elemzője, Ming-Chi Kuo úgy tudja, hogy az Apple mindkét iPhone 6-os készülékével komolyabb gyártási problémák merültek fel. A gondot egyik oldalról az érintőpanel okozza, amelynek a nagyobb méret miatt a széle nem megfelelően érzékeny. A másik gond a ház színével van, amely nem mindenhol egyforma. 

Hirdetés

A probléma az 5,5 hüvelykes modell esetében még nagyobb, mint a 4,7 hüvelykesnél, ráadásul a nagyobbik tepsifon esetében a zafírüveg bevonat is problémás a nagyobb méret miatt. A 4,7 hüvelykes modell tervezett startja egyelőre tarthatónak tűnik, de az 5,5 hüvelykesnél valószínűnek tűnik a 2015-ös megjelenés. Állítólag legjobb esetben is október után jelenhet meg a jobban várt, nagyobb változat, limitált darabszámban. 

Vigaszul az Apple várhatóan csökkenti az iPhone 5S és az iPhone 5C vételárait, a 4,7 hüvelykes kiadás megjelenésével egyszerre. Korábban egyébként kijelző-és akkugondok miatt mondták, hogy késik az 5,5 hüvelykes kiadás, de a Bloomberg szerint azokat mostanra megoldották. 

Jelenleg szeptember elejére várható az iPhone 6 bemutatója, a kereskedelmi forgalom kezdete pedig a hónap közepére. Az, hogy az optikai képstabilizálással felturbózott, mindenki által áhított 5,5 hüvelykes változat szintén bemutatkozik-e, a jelentés fényében kérdéses. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.