Hirdetés

2,2 milliót kértünk egy nap alatt az iPhone 5C-ből



|

A készletek eközben megcsappantak, az "olcsó" iPhone-ok csak később érnek oda a gazdáikhoz.

Hirdetés

A szokásával ellentétben ezúttal az Apple nem árulta el, mennyi előrendelés érkezett eddig az iPhone 5C-re. Egyesek szerint azért, mert az "olcsó" készülék iránt nincs túl nagy érdeklődés, az iPhone 5S pedig készlethiány miatt nem is rendelhető meg előre. Mindennek ellenére a Citi elemzői biztosra tudják, hogy legalább 2,2 millió megrendelést kapott az iPhone 5C, csak az első napon. 

Hirdetés

Ez nem is lenne olyan rossz eredmény, hiszen az iPhone 5-re anno egy nap alatt "csak" 2 millió előrendelés érkezett. A szám viszont már sokkal kisebbnek tűnik, ha hozzávesszük, hogy tavaly a 2 millióban még nem volt benne Kína és Japán. A Citi szerint a mostani hétvégén 7,75 millió iPhone-t adnak majd el, amiből 4,5 millió lesz iPhone 5C. 

Az mindenesetre biztos, hogy van igény a műanyag iPhone-ra. A 16 gigabájtos, kártyafüggetlen, sárga színű változat fogyott ki először, majd több modell esetében is szeptember 20-ról 25-re és október 4-re csúsztak a kiszállítási idők. Jelenleg úgy tudni, az iPhone 5S-t pont emiatt nem lehet rendelni: nincs belőle megfelelő méretű készlet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.