Hirdetés

25 dollár egy műanyag iPhone 6



|

3D-s fájlokat és műanyag modelleket lehet venni a képzelt iPhone 6 koncepcióról.

Hirdetés

Az iPhone 6-ról az Apple szokásához híven semmi hivatalosat nem tudunk. A pletykák természetesen rohamtempóban szaporodnak, és ha van némi igazságtartalmuk, akkor már nagyjából tudni lehet, miként néz majd ki az új készülék. Természetesen számtalan koncepció készült már a kiszivárgott tervek alapján, Martin Hajek dizájner viszont még érdekesebb elképzeléssel állt elő. 

Hirdetés

Hajek 25 dollárért cserébe felkínálta a 3D-s terveit, amelyeket aztán 3D-s nyomtatással valóságos modellé lehet alakítani. Az STL fájl segítségével aztán fizikai, műanyag modellt foghatunk a kezünkben, és képet kaphatunk, hogy milyen lenne egy ekkora almás telefont fogdosni. 

Elsőre nehéz elképzelni, hogy miért adna ezekért a tervekért bárki pénzt, főleg mivel gyakorlatilag az összes dizájn ugyanazokra a kiszivárgott rajzokra és információkra építkezik. Ezekről persze senki nem tudja egyelőre biztosan, hogy valódiak-e vagy sem. Némileg megnyugvásra adhat okot, hogy az utóbbi években az ilyen kiszivárgott tokok és kiegészítők szinte teljesen pontosnak és hitelesnek bizonyultak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.