Hirdetés

30 éve került piacra a Macintosh



|

Az Apple remek weboldalt készített az évforduló megünneplésére.

Hirdetés

Emlékezetes évforduló a mai az almás vállalat számára, ugyanis pontosan 30 éve került piacra a Macintosh 128K. Az eszköz a világ első tömegpiacra szánt, grafikus felületű operációs rendszerrel szerelt számítógépe volt, amely rendkívül híres „1984” című reklámját Ridley Scott rendezte. Érdekességként megemlítendő, hogy a hirdetés hivatalosan csak egyetlen alkalommal lett leadva, méghozzá az 1984. január 22-i Super Bowl szünetében.

Hirdetés


Az évforduló ünneplésére az Apple elérhetővé tette a Thirty Years of Mac weboldalát, ezen 1984-től 2014-ig megtalálható minden év legfontosabb Macintosh számítógépe, méghozzá egy rövid történettel együtt, amely tipikusan egy megvalósított projekten keresztül mutatja be a termék fontosságát.


Remek ötlet volt, hogy a lapokon megtalálhatóak a számítógépek legfontosabb felhasználási területei is, az Apple iránt érdeklődőknek mindenképp érdemes átböngészniük az igényes és okos sajtós fogásnak nevezhető mikroszájtot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.