Hirdetés

31 százalékkal gyorsul a mozgásérzékelős iPhone 5S



|

Az A7-es processzorral 31 százalékos teljesítménynövekedésre számíthatunk.

Hirdetés

A hivatalos bemutatóig természetesen csak találgatni lehet az iPhone 5S hardveres tulajdonságairól, de úgy tűnik, hogy a zafírral fedett, ujjlenyomat-olvasós Home gomb mellé most az A7-es processzort is felírhatjuk a listára. Clayton Morris forrásai szerint megerősítették az A7-es lapkát az iPhone 5S-szel kapcsolatban. Az új processzornak köszönhetően az iPhone 5S állítólag 31 százalékkal lett gyorsabb az iPhone 5-nél. 

Hirdetés

A 9to5Mac eközben egy 64 bites A7-es lapkáról is beszél, amely sokkal gördülékenyebben kezeli az iOS 7-et, mint akármelyik jelenlegi Apple készülék. A 64 bites processzort korábban említette már Ming-Chi Kuo is, aki szerint az Apple az A7-es vagy az A8-as CPU-nál vált majd át 64 bitre. 

Clayton Morris forrása eközben azt is elárulta, hogy az iPhone 5S mozgásérzékelőt is kap. Ehhez az Apple egy külön lapkát használ majd, így jelentős újdonsággal bővülnek a kamera a funkciói. A várakozások szerint szeptember 10-én mutatja majd be az Apple az iPhone 5S-t és az iPhone 5C-t

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.