Hirdetés

37 év után bezár az Apple első partnere



|

Az Apple első viszonteladója nem bír lépést tartani az óriásokkal.

Hirdetés

Az Apple a világon számos helyen rendelkezik saját boltokkal, ugyanakkor fenntart egy viszonteladói hálózatot is. Az ebben szereplő cégek jogosultak eladni és megjavítani az Apple termékeket. Az almás vállalat első viszonteladója 37 éve állapodott meg a cupertinóiakkal, most azonban bezárják a boltot

Hirdetés

Az eredetileg Team Electronics néven ismert FirstTech 37 éven keresztül működött együtt az Apple-lel, mára azonban nem tudnak annyi nyereséget elérni, hogy megérje tovább működniük. A cég legnagyobb problémája az, hogy a nagyáruházak sokszor beszerzési költség alatt kínálják a termékeket, ezzel pedig nem tudnak versenyezni. 

Gondolhatnánk, hogy az, hogy az Apple legrégebbi partnere lehúzza a rolót, nem jelent semmi különöset. Valójában azonban hűen tükrözi az elektronikai eszközök piacának a helyzetét. A legfurcsább, hogy sok területen még a nagyáruházak sem képesek versenybe szállni az online áruházakkal, ami további átalakulásokra adhat okot a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.