Hirdetés

50 GB ingyen tárhely az Apple iOS-t használóknak



|

Négy hétig minden Boxot kipróbáló a szokásosnál tízszer több tárhelyet kap.

Hirdetés

A Dropbox és Google Drive árnyékában élő Box.com tegnap elérhetővé tette az Apple iOS rendszeren futó kliensprogramjának látványosan megújult kiadását, amely örömére az elkövetkező egy hónapban a szokásos 5 helyett – teljesen véglegesen – 50 gigabájt ingyen kapacitást biztosít a programot letöltők számára.

Hirdetés


A vállalat szerint az iOS 7 grafikus megjelenésébe tökéletesen illeszkedő új klienst teljesen nulláról újraírták, ám ez közel sem jelenti azt, hogy funkcionalitásra bármilyen szempontból is kezdetlegesebb lenne az előző verziónál. Főbb újdonságok: előnézet mutatása 100-nál is több fájltípus esetén, gyorsabb dokumentum- és fotómegjelenítés, azonnali keresés a fájlok közt és dokumentumokban, a megosztások hatékonyabb menedzselése.


(Forrás: 9to5Mac, iTunes)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.