Hirdetés

7 app az OS X Yosemite új funkcióihoz



|

Mutatunk néhány ötletes alkalmazást az Apple aktuális operációs rendszeréhez.

Hirdetés

Az OS X legújabb verziója, a Yosemite egy ideje már elérhető, így pedig lassan szállingóznak hozzá a frissített vagy az új alkalmazások is. Az Apple aktuális asztali operációs rendszerében bőven akad újdonság - gondoljunk csak az értesítési központ fejlesztéseire vagy mondjuk a Continuity funkcióra -, így appokban is lehet ezekre alapozni. Mutatunk néhány kiváló ötletet. 

Hirdetés

 

Continuity Keypad - hívás Macről

A Continuity Keypad egy nagyon egyszerű program. Gyakorlatilag egy tárcsázót tesz le elénk, így a Handoff funkciót hasznosítva a Mac gépünkről tudunk kimenő hívást kezdeményezni. A Handoff a rendszer egyik legjobb funkciója, de alapesetben kellene hozzá a FaceTime is. 

 

1Password - iClouddal

A 1Password frissítésének hála rengeteg Yosemite-funkció lett támogatott. Többek között az iCloud Drive-val is használható, megoldott a Wi-Fi-s szinkronizálás, és a sötét módot is támogatja az alkalmazás. 

 

Pocket - megosztás bárhonnan

Pocket maces kiadása támogatja a Yosemite Share kiterjesztését. Ennek hála minden egyes appból, ami a natív megosztás menüt támogatja, a Pocketre is lehet megosztani. Mindez akkor a legideálisabb, ha valaki több böngészőt is használ. 

 

Deliveries - csomagkövetés az értesítési központban

A Deliveries az egyik legjobb csomagkövető app iOS-en, és itt sem kell szégyenkeznie. Az app beépül az értesítési központba, és ezen keresztül lehet mindent figyelemmel kísérni, anélkül, hogy bármit keresni kellene vagy esetleg megnyitni. 

 

Wunderlist - teendők az értesítési központban

A Wunderlist már korábban is egy bevált teendő-alkalmazás volt Macen, a Yosemite alatt azonban már az értesítési központba is beköltözik. Itt látható minden teendő, az értesítésekre pedig közvetlenül lehet reagálni. Természetesen a Handoff funkció is működik a Yosemite és az iOS között. 

 

PCalc - számológép az értesítési központban

Mivel nagy divat az értesítési központba költözni, ezt teszi a PCalc is, ami egy kiváló számológépprogram. Már önmagában sem rossz alkalmazás, ez az integráció viszont még jobbá teszi, meggyorsítva a használatot. 

 

Today Scripts - kimenetek az értesítési központban

Az utolsó értesítési központos app a mostani listán a Today Scripts, amelynek a lényege, hogy gyakorlatilag minden terminálos kimenetet képes megjeleníteni ezen a területen. Ez értelemszerűen bármi lehet, mondjuk az akkumulátor állapota vagy éppen a processzor terheltségi szintje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.