Hirdetés

8 megapixeles maradhat az iPhone 6 kamerája



|

Valószínűleg nem lesz 12 vagy 16 megapixeles a tepsifon kamerája.

Hirdetés

A The China Post beszámolója szerint az iPhone kameramodulját gyártó Largan Precision részvényárfolyama komoly zuhanásba kezdett, miután olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy az Apple következő okostelefonjába épített kamerának nem növelik meg a felbontását. A Nomura Securities értesülései szerint az iPhone 6 kamerája marad 8 megapixeles. 

Hirdetés

A várakozásokkal szemben az Apple úgy néz ki, megint nem 12 vagy 16 megapixeles kamerát csinál, hanem inkább optikai képstabilizálással és szoftveres trükkökkel teszi még használhatóbbá a jelenlegi megoldását, ami állítólag helytakarékos is. 

Túlságosan persze nem kell félteni az iPhone 6-ot, elvégre az Apple és a partnere különösen jó abban, hogy a 8 megapixelből kihozza a maximumot, vagy annál is többet. A 8 megapixeles hátlapi kamera eredetileg az iPhone 4S-ben mutatkozott be, és bár az iPhone 5-ben és az 5C-ben is hasonló volt, az iPhone 5S már rengeteg szoftveres trükkel, nagyobb pixelmérettel és dual-LED-es villanóval dobta fel a fényképezést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.