Hirdetés

8 megapixeles maradhat az iPhone 6 kamerája



|

Állítólag az iPhone 6 sem a megapixelek számában csillogna.

Hirdetés

Az AppleInsider információi alapján úgy néz ki, hogy az Apple megint nem emeli majd a megapixelek számát a következő iPhone készülékének kamerájánál. Az iPhone 6 ehelyett úgy készítene még jobb képet, hogy a lencsék és a kép minőségét javítanák valamilyen módon. 

Hirdetés

Míg korábban egyesek 10 megapixeles iPhone 6 kamerát emlegettek, addig mások optikai képstabilizáló rendszerre hivatkoztak, de ezúttal cserélhető lencsék is szóba kerültek. Annyi bizonyos, hogy ezzel a döntéssel az Apple teljesen szembemenne a piaci trendekkel. Miközben mindenki egyre vadabb megapixel-számokat dobál, addig az Apple az iPhone 4S óta nem emelte a 8 megapixeles felbontást. Ennek tükrében meglehetősen valószínűtlen, hogy 20 megapixeles fényképezőt tennének a leendő iPhone 6-ba. 

A piacon eközben egyre nagyobb az igény a 13 megapixeles vagy nagyobb felbontású szenzorokra, amelyek kategóriájában a Sony kimagasló, 65,7 százalékos részesedéssel rendelkezik. 

 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.