Hirdetés

A Microsoftot másolná az Apple?



|

Állítólag olyan billentyűzetet akarnak, mint a Surface Touch Coverje.

Hirdetés

Az Apple egyik korábbi alkalmazottja szerint a cupertinói vállalat egy teljesen új billentyűzetet akar a piacra dobni az iPadjei mellé. Ez állítólag olyan lenne, mint a Microsoft Surface táblagépéhez használt Touch Cover, tehát gyakorlatilag egy billentyűzettel felturbózott Smart Cover. 

Hirdetés

Jó esetben az újdonságot már az esti, 19 órakor kezdődő mai rendezvényen láthatjuk, de a hírek szerint több hasonló kiegészítőn is dolgozik még az Apple. Az almás cég fejlesztői kapcsolatokkal foglalkozó részlegének korábbi alkalmazottja, Jamie Ryan azt mondja, a cél, hogy professzionális tartalomgyártásra is alkalmassá tegyék a tableteket. 

Ryan ugyanakkor arra is figyelmeztetett, hogy az Apple rengeteg prototípussal dolgozik: az elkészített ötletekből viszont ritkán lesz valóban kapható termék, így a mostani billentyűzetre sem szabad még mérget venni. 

Az ellenben biztosnak tűnik, hogy az esti rendezvényen bemutatkozik a két új iPad, a Haswell-lel felturbózott MacBook Pro és megjelenik az OS X Mavericks. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.