Hirdetés

A National Geographic is imádja az iPhone 5S fényképezőjét



|

A magazin egyik fotósa egy Nikont váltott le az almás telefonra.

Hirdetés

Az iPhone 5S kameráját nem csak az Apple dicsérte agyon, már az első mintaképek is igen meggyőzőek voltak. Az azóta megjelent tesztek szerint pedig el lehet mondani, valóban az egyik legjobb fényképezőről van szó, ami okostelefonba kerülhetett. Úgy tűnik, tulajdonképpen annyira jó, hogy a National Geographic is szereti. 

Hirdetés

A magazin híres, drámai képeiről ismert fotósa, Jim Richardson lecserélte a Nikon fényképezőjét, és Skóciában már egy iPhone 5S-szel dolgozott az elmúlt napokban. A legutóbb eltöltött négy napja alatt több mint 4000 fotót készített, és úgy gondolja, hogy fényképezőnek is remek az almás telefon. 

Richardson többek között nagyon dicsérte a szerinte tökéletes végeredményt kínáló HDR módot, illetve a négyzet alakú kép készítésének a lehetőségét is, ami kiváló az Instagramhoz. Szerinte itt már nem arról van szó, hogy aki iPhone 5S-szel fotóz, annak be kell érnie egy telefonnal: ez a készülék nem jelent kompromisszumot. 

Jim Richardson fotói itt tekinthetőek meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.