Hirdetés

A nép szava: Apple-t Magyarországnak



|

Követjük a lengyel példát.

Hirdetés

Valószínűleg a lengyelországi példán felbuzdulva indították el magyar Apple felhasználók oldalukat, ahol nyílt levéllel fordulnak a gyártóhoz, hivatalos magyarországi jelenlétet kérve. A wewantapplehungary.com oldalon röviden ismertetik a márka szomorú helyzetét itthon, valamint a hivatalos Apple jelenlét hiányát hazánkban és négy pontot fogalmaznak meg, amelyek változtatásra szorulnak.

 

Az első a Magyarországon hivatalosan nem használható iTunes zeneáruház, a második a Mac OS X operációs rendszer magyar nyelvű lokalizációjának teljes hiánya, a harmadik a hosszú várakozás a megrendelt termékekre és szervízháttér problémái, az utolsó pont pedig az elavult magyarországi Apple honlap.



A lengyelországi hasonló kezdeményezés után az Apple hivatalosan is belépett a lengyel piacra - azt persze nem tudni, hogy a weboldal hatására vagy sem. Elkészült az operációs rendszer lengyel változata és a weboldal is az apple domain alá került, természetesen aktuális információkkal feltöltve és teljes egészében honosítva.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.