Hirdetés

A Nike mérnökei is az iWatch-on dolgoznak



|

A FuelBand két mérnökét is átcsábította magához az Apple.

Hirdetés

Régebben a Nike nagyon komolyan vette a FuelBand termékét, azonban pontosan nem ismert okokból a fejlesztői csapat és a fizikai termék leépítése mellett döntött (vélhetően a közelgő iWatch miatt, amire a saját szoftverükkel pályáznának). Az Apple, folytatva a "beszerzőkörútját", ezúttal két mérnököt igazolt át magához a FuelBand csapatából: Ryan Baileyt és Jon Gale-t. 

Hirdetés

A korábban a Nike-nál kulcsszerepet betöltő mérnökök minden bizonnyal az Apple okosóráján dolgoznak tovább. Ezt még tovább valószínűsíti, hogy Bailey kifejezetten a viselhető eszközök fejlesztésére szakosodott. 

Az elmúlt év során az Apple rengeteg szakembert igazolt az iWatch-os csapatába. A fitneszes szakértő Jay Blahnik után az alvásszakértő Roy Raymann és az orvosszakértő Michael O'Reilly voltak a sorosak, majd a neves szenzorgyártók tudósai és ügyvezetői, legutóbb pedig Patrick Pruniaux, a TAG Heuer eladási igazgatója

Jelenleg októberre várjuk a 10 különböző szenzorral pletykált iWatch-ot, ami több méretben és árral jöhet, és jó eséllyel nagyon koncentrál az egészségünkre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.