Hirdetés

A Pebble okosórája végre rendesen támogatja az iOS 7-et



|

Immáron bármilyen értesítést képes megjeleníteni a Pebble okosóra.

Hirdetés

A Pebble komoly frissítéseket mutatott be az okosórájához. Ezeknek hála az eszköz végre bármilyen értesítést képes megjeleníteni az iOS 7-ből, nem csak a hívásokat és a szöveges üzeneteket tudja kiírni, mint korábban. 

Hirdetés

Az újításnak köszönhetően a Facebookról, a Google+ -ról, a Twitterről, a naptárból és bármilyen más appból kapott értesítés azonnal, közvetlenül az okosórán olvasható el. Mindehhez kizárólag az új Pebble appra lesz szükség az iOS-es eszközökön: az alkalmazás hamarosan megjelenik az iTunes áruházban. Az appok fejlesztőinek emellett jó hír, hogy jön a Pebble SDK 2.0, amibe több új API is került, többek között a gyorsulásmérőhöz. 

A Pebble azt is elárulta, hogy hamarosan érkeznek a natív appjai a Foursquare-hez, a GoPróhoz és a Yelphez. Ezeken felül több más alkalmazást is terveznek a 150 dolláros okosórához, amely hamarosan talán már nem lesz olyan magányos a piacon: elvégre jó eséllyel az Apple és a Google is kiadja a saját elképzelését jövőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.