Hirdetés

A Pegatron is gyárthat iPhone 6-ot



|

A 4,7 hüvelykes modell termelésének 15 százaléka kerülhet a Pegatronhoz.

Hirdetés

A tajvani Industrial and Commercial Times úgy tudja, hogy az Apple a szeptemberi megjelenéssel érkező 4,7 hüvelykes iPhone 6-ját tekintve a gyártás 15 százalékát adta oda a Pegatronnak. Ezzel egyszerre az is kiderült, hogy a gyártó idén 50 millió iPhone-t gördít le majd a futószalagokról, az iPhone 6 mellett iPhone 5C és iPhone 4S készülékekről van szó. 

Hirdetés

A mostani fejlemények merőben eltérnek a korábbi hírektől, amelyekben még azt állították, hogy az Apple iPhone 6-megrendeléseinek a felét teljesítheti a Pegatron. Mellettük a Foxconn kaphat még kulcsszerepet: velük kapcsolatban második negyedéves kezdést emlegetnek a termeléssel kapcsolatban, ehhez ráadásul már a szükséges munkaerő-felvételt is megejtették. 

Az Apple tavaly adta át a Pegatronnak az iPhone 5C gyártását azért, hogy megpróbálja függetleníteni magát az ellátólánc egyes szereplőitől és az esetlegesen előforduló problémáktól. Az iPhone 6 a 4,7 hüvelykes verzió mellett várhatóan 5,5 hüvelykes kiadásban is megjelenik, de kijelző- és akkugondok miatt ez utóbbira csak jövőre számíthatunk. 

Fotó: MacRumors

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.