Hirdetés

A Samsung durván beszólt az Apple-nek



|

Nincs békülés: a Samsung szerint az Apple dzsihádos, és az ő Vietnámjuk megy a bíróságon.

Hirdetés

Alig röppentek fel a hírek, melyek szerint az Apple és a Samsung örökre kibékülne, és minden bírósági vitáját ejtené, a két óriás most nagyon csúnyán egymásnak esett. Mindkét fél komoly aggályokat fejezett ki a másikkal szemben, mindezt pedig nem is titkolták el. 

Hirdetés

A legutóbbi bírósági ügy utózöngéjeként a vállalatok ügyvédei most azt mondják, hogy a múltban nem csak kudarcba fulladtak a tárgyalások, de egyenesen akadályozva is voltak. A Samsung vezető ügyvédje, John Quinn az Apple-t egyenesen "dzsihádosnak" nevezte, az elhúzódó bírósági vitát pedig az "Apple Vietnámjának" titulálta. 

Az Apple érdekeit képviselő WilmerHale sem volt rest kipakolni. Az almás cég komolyan aggódik a további megbeszélések miatt, szerintük ugyanis a Samsung azt akarja elérni, hogy kicsalja belőlük a szabadalmak licencelését, hogy aztán leklónozza az Apple termékeit. 

A legutóbbi nagy bírósági ügynek nem is olyan régen lett vége. A Samsungot három, az Apple-t egy szabadalom megszegése esetében találták hibásnak, ami 119,6 millió és 158 400 dolláros kártérítést jelentett a felek számára. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.