Hirdetés

A Samsung támadja az Apple perben hozott ítéletet



|

1,7 milliárd dollárért már megéri fellebbezni, a Samsung szerint nem zajlott fair módon az eljárás.

Hirdetés

Hasonlít, nem hasonlít, másolták vagy csak ez a kézenfekvő forma? Kezdettől fogva megoszlanak a vélemények az Apple Samsungot támadó keresetével kapcsolatban. Persze gondolhatunk akármit, a bíróság kimondta az ítéletet, ami ellen lehetne fellebbezni, de nem érdemes. Sokan még azzal is érveltek, hogy az egész hercehurca pusztán a média figyelme miatt is megérte a milliárdos árat a Samsungnak, de a távolkeleti cég nem így látja és inkább támadja a bíróság döntését.

 

A koreai kis tigris (na jó, mára már óriástigris) úgy érzi, hogy nem kapta meg az érdemi lehetőséget igaza bizonyítására és perújrafelvételt kér. Ha ezúttal másként alakulnának a dolgok, az egy milliárddal kevesebb kiadás jelentene a cég számára, plusz esetleg még az a 700 millió, amit a Samsung a per időszakára vetítve kiegészítőleg követel. Hogy pontosan mit kifogásul a Samsung a per lefolytatásában, az kiderül a Computerworld.hu cikkéből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.