Hirdetés

A svájci óragyártók beintettek az Apple-nek



|

Az Apple megpróbált szakembereket szerezni a neves óragyártóknál, de hoppon maradt.

Hirdetés

A Financial Times jelentése szerint az Apple megpróbált szakembereket vagy együttműködést találni a svájci prémium óragyártóknál. Minderre valószínűleg azért került sor, hogy a tapasztalatot az iWatch esetében kamatoztathassák. Egyelőre úgy tudni, a gyártók beintettek az Apple-nek

Hirdetés

A Swatch ügyvezetője, Nick Hayen például megerősítette, hogy az Apple-lel megbeszéléseket tartottak, ugyanakkor ők egyáltalán nem érdekeltek abban, hogy együtt dolgozzanak az almás céggel. Mint mondta, nem lát okot arra, hogy megegyezzenek velük vagy bárki mással. Az LVMH eközben arról számolt be, hogy a Hublot szakembereit átigazolási ajánlatokkal kereste meg az Apple, de mindenki nemet mondott. 

A svájci gyártók állítólag azért nem hajlandóak megegyezni az Apple-lel, mert féltik az eredményeiket a dizájnjukat. Ami azt illeti, az iWatch-csal szemben is elég kritikusak, és nem hiszik, hogy ez lesz az Apple következő aranybányája. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.