Hirdetés

A vállalatok nagyja az Apple-ben hisz



|

A cégek 45 százaléka Mac gépet ad a munkához a dolgozóknak.

Hirdetés

A Parallels legutóbbi felmérésében 200 IT-vezetőt kérdezett meg arról, hogyan állnak hozzá az üzleti életben és az adott vállalatnál a Mac gépekhez. Az eredmények szerint a vállalatok 45 százaléka Mac gépeket bocsát az alkalmazottai rendelkezésére a munkavégzéshez. 

Hirdetés

A legtöbb döntéshozó ráadásul úgy gondolja, hogy az Apple rendszere sokkal megbízhatóbb és könnyebben kezelhető, mint a windowsos PC-k. Újabb plusz pontnak tekintik, hogy szerintük már maga a Mac gondolata is jobban vonzza a munkavállalókat. 

A megbízhatóság szempontjából a cégek 77 százaléka szavazott a Mac gépekre, 65 százalék pedig úgy gondolja, hogy ezeket könnyebb támogatni is. Azok, akik nem kínálnak a dolgozók számára Maceket, 70 százalékban az Apple eszközökkel szembeni tapasztalatlanság miatt félnek váltani. 68 százalék számára az is probléma a Windowsra szavazóknál, hogy az alkalmazásaik nem futnak OS X alatt. A szakértők szerint amennyiben a trend így folytatódik, az Apple az üzleti szektor 11 százalékát is bezsebelheti jövőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.